dilluns, 18 de febrer del 2013

Bingo de lletres

Hola a tots i a totes, 

Nova setmana, nova entrada. Primer de tot, disculpar-me per no penjar res la setmana passada però va ser bastant moguda. Aquesta setmana espero que es torni a regular tot. 

Avui, us enllaço a una carpeta que crec que us pot interessar bastant; doncs consisteix en dos tipus de bingos per a poder aprendre correctament les lletres i que tenen moltes possibilitats de jocs dins una aula o bé a casa amb els vostres fills/es. 

El primer bingo que hi trobareu és molt senzill i crec que és més adequat per Educació Infantil. En canvi, el segon està més encarat a alumnes més grans, primer i segon cicle de l'Educació Primària. 

També hi trobareu les lletres per a poder treure-les dins d'una bossa fosca. 

Espero que sigui del vostre interès! Us adjunto una fotografia de cada un dels bingos que us he mencionat. Desitjo que us sigui de gran utilitat dins les aules o bé a casa amb els vostres fills/es. 

 Aquest és el primer que us he mencionat.

En aquí teniu una mostra del segon que us he explicat. En aquest cas, són 4 taulers del bingo, ja que s'han de retallar.

A continuació teniu l'enllaç on trobareu la resta dels taules així com també les fitxes de les lletres. 


Com sabeu, em podeu fer arribar les vostres aportacions, idees, etc. a: unapiladerecursos@gmail.com. Estaré encantada de compartir-ho amb tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada